• Christiansfeld Skole

Christiansfeld Skole - Læringslyst for dig og flokken

Film om skolen

Dorte Tonnesen den 17-03-2017
    "Løvens hule": Innovations- og designdag for 7. årgang    Torsdag den 23.03 kl. 07.45-14.45

I samarbejde med Business Kolding afholder vi en innovations og designdag. Vi får besøg af to iværksættere som kommer og fortæller om deres eget firma, hvordan de er opstartet og hvilke udfordringer det har givet dem.

08.00-0830: Indlæg af Casper Edens
    Casper Edens blev sidste år kåret som årets iværksætter i Kolding med virksomheden Karat24.dk og har nu startet en ny virksomhed mere sammen med Marcus Mørup, seo-service.dk. I et tæt parløb fortæller og inspirerer de med deres oprindelige starthistorier med Karat24 og Power Addict og til sidst, hvordan de fandt sammen som partnere i SeoService.dk for 1½ år siden.

8.30-9.00: Indlæg af Jesper Riber.
    Jesper Riber startede for 5 år siden virksomheden Riveronline.dk. Og siden starten har virksomheden været i en rivende udvikling med etablering af 4 afdelinger i Danmark og senest nu også i Tyskland.

Eleverne skal selv afprøve at arbejde som iværksættere ud fra følgende case:

I er blevet blevet kontaktet af en stor virksomhed, der tilbyder en millionkontrakt på et reklamefremstød for en ny læsekedrik.
    I skal lave en reklame, og hvis I gør det godt, bliver det jer der får kontrakten på reklamefremstødet.
    Reklamefremstødet skal præsenteres for et dommerpanel sidst på dagen.

Dommerpanelet kommer til at bestå af:
    Lau Herborg (Projektleder for iværksætteri og entreprenørskab)
    H.C. Jensen Formand Forum Christiansfeld
    Henrik Halken Aller Aqua
    Henning Poulsen HPO- consulting.dk
    Jesper Riber
    har tilbudt at være både sparringspartner for eleverne hele dagen og senere også at være dommer fra 13.00 – 14.15.
    Martin Nissen fra ProGum Aps deltager hele dagen. Martin var med i Young Enterprise konkurrencen for 2 år siden og vandt førsteprisen med ProGum, ideen om tyggegummi til alle, ”der vil tage et sundere valg”. Ideen fra dengang har han nu realiseret
    Marc Nydal Jørgensen, Susanne Jacobsen, Per Holm, Poul Fremmelev og Dorte Tonnesen

Dorte Tonnesen den 14-03-2017

I TV- syd sender i aften et klip om vores "Åben Skole" projekt: Unge turistguider - Young Tourist Guides - Junge Toristenführer for 8. årgang.
    Projektet er et samarbejde mellem Christiansfeld Skole, Christiansfeld Centeret, Brødremenigheden og Christiansfeld Lokalhistorisk Arkiv.
    Undervisningsforløbet har til formål, at eleverne opnår viden om byens historie, traditioner og udvikling, fra grundlæggelsen i 1773, og til i dag. At de skal bruge deres viden til at udvikle en kulturhistorisk skattejagt, til andre unge turister, der i løbet af året kommer på besøg i byen, og til brug for vores egne elever. Skattejagten laves i programmet mapop, og forventes klar 9. maj.
    Jette Iversen den 20-01-2016
    FERIEPLAN FOR SKOLEÅRET 2016 2017

PALS-dag på skolen

Vi har i dag d. 1. marts 2017 markeret vores PALS-dag på skolen, med at hejse et nyt og flot PALS flag. Alle elever og ansatte var samlet i skolegården for at markere denne begivenhed, som er det synlige tegn på, at Christiansfeld skole er en PALS skole.

Nyhed billede