• Christiansfeld Skole

Film om skolen

Jette Iversen den 31-10-2017

Kære forældre

Måske overvejer du at skrive dit barn op i en folkeskole, eller måske går dit barn allerede i en af Kolding Kommunes folkeskoler?

Uanset hvad din situation er, vil vi meget gerne fortælle dig, at folkeskolerne i Kolding Kommune er gode. Faktisk så gode, at de i flere målinger scorer over landsgennemsnit. Blandt andet inden for trivsel og faglighed.

For at give jer den bedste information om folkeskolerne her i Kolding Kommune, har vi lavet en ny hjemmeside, der samler tal/fakta, billeder og videoer om folkeskolernes hverdag. På hjemmesiden finder du også en kortsøgning, så du nemt kan finde din lokale folkeskole.

Besøg www.danmarksbedstefolkeskole.nu og bliv klogere på Kolding Kommunes folkeskoler.

Lars Hende Svenson  - skolechef i Kolding Kommune

Besøg af forfatter og tegner Jan Kjær.

Glade og spørge lystne børn fra skolens 5. klasser fik i dag sammen med 5. klasse fra Sjølund-Hejls Skole, et forrygende foredrag af Jan Kjær. Jan fortalte om sit forfatterskab og gav gode tips til hvordan en god historie skal skæres og til hvordan man laver en god og interessant tegning.

Nyhed billede