• Christiansfeld Skole

Christiansfeld Skole - Læringslyst for dig og flokken

Film om skolen

Jette Iversen den 08-12-2016

SFO på Christiansfeld skole har mandag d. 5. december 2016 været omtalt i dagbladet Metroexpress vedr. ”Vold mod pædagoger bliver mere udbredt”.
    Vores SFO var omtalt i deres artikel, men det fremgik ikke tydeligt, at Arbejdstilsynet i oktober i år havde godkendt vore indsatser, og igen givet os vores grønne smiley.

Vi kontaktede derfor Metroexpress, og de har torsdag d. 8. december 2016 bragt vedhæftede artikel.

Her fremgår det tydeligere, at vore påbud fra Arbejdstilsynet er ophævet, og hvad det er, vi har arbejdet med.

Jette Iversen den 06-12-2016

Christiansfeld skole og SFO har igen ELITE SMILEY for godt arbejdsmiljø
    Christiansfeld skoles SFO har siden januar 2016 haft et påbud om vold og trusler om vold mod personalet.

Vi har i hele 2016 arbejdet med denne udfordring (læs vedhæftede artikel fra "Børn & Unge"), og i efteråret 2016 har Arbejdstilsynet godkendt vore indsatser.

Samtidig har Kolding Kommune igen tildelt skolen en elite smiley for godt arbejdsmiljø.

Jette Iversen den 20-01-2016
    FERIEPLAN FOR SKOLEÅRET 2016 2017

Juleafslutning 2016

Traditionen tro var alle børn i kirke denne sidste dag inden juleferien. Skolens børn og personale var delt op i 2, så der var god plads i Tyrstrup Kirke, som denne gang lagde kirkerum til. Børnene var på forhånd blevet sat sammen, små med store, som så skulle følges ad og sidde sammen i kirken. Det fungerede meget godt. Præsterne Anne Mie Skak Johanson fra Tyrstrup Kirke og Jørgen Bøytler, præst i brødremenigheden, stod for et godt og børnevenligt program og vores 3. klasser sang flot et par sange undervejs.