• Christiansfeld Skole
 • Gl. Kongevej 3, 6070 Christiansfeld
 • 79797920
 • chrskole@kolding.dk
 • 5798005289227
Billedet på sidehoved
image

Christiansfeld Skole - Læringslyst for dig og flokken

Film om skolen

 • ikon
  Jette Iversen den 20-01-2016
  FERIEPLAN FOR SKOLEÅRET 2016 2017
 • ikon
  Anne Else Højgaard Jensen den 29-09-2015
  Refleks- og lygtetid
  Så er det igen tid til at hjælpe vores cyklister og fodgængere til at have lys på cyklen og reflekser på tøjet, så andre trafikanter kan se dem.

  Parkering
  Parkering ved aflevering af børn foregår syd for skolen.
  Handicappladserne er forbeholdt handicapbiler.

  Vi opfordrer til at benytte kiss'n'ride-pladsen - allerhelst sydfra, så er der bedst flow, og ingen trafikanter skal krydse gaden.

PALS-dag og motionsløb.

Sidste dag før efterårsferien har alle børn været aktive på tværs af klasser og årgange med dagens spændende program.

Første halvdel af dagen arbejdede alle med PALS aktiviteter, godt styret og planlagt af 8.- og 9.klasserne. Herligt at se samarbejdet glide på tværs af alder. Formiddagen sluttede ude på stadion, hvor alle holdene sendte balloner til vejrs og ud i verden med PALS budskaberne, ansvar, respekt og hensyn påskrevet. Hovedparten blev dog på skolens grund, da de blev fanget i et stort træ ved stadion.
Efter spisepausen var der opvarmning til motionsløbet. 0.-2. klasserne var på stadion og fik løbet en masse runder der, 3.- og 4. klasserne på en større bane ved den gamle præstegård, medens 5.- til 9. klasserne tog den store rute på 9 km.
Til sidste var der fælles afslutning i skolegården hvor 2.b blev udråbt som den klasse, der havde løbet flest omgange på stadion. Gustav fra 4.b havde løbet flest omgange i 3.-4.klasse og på 9 km ruten var de 3 første piger, Johanne Jensen 5.b, Thilde 7.a og Julie 7.b, inde på samme tid. Hurtigste drenge var Kasper og Victor fra 8.b.
188706