• Christiansfeld Skole

Film om skolen

Hanne Holgaard den 10-12-2016
    Luciaoptog tirsdag, den 13. december
    Vi starter ca. kl. 8.15 og ruten er:
    Mellemtrinsgangen - indskolingsgangen - bibliotek - overbygningsgangen - kontorgang - bibliotek - 0. klasser.
    Pia og Hanne
    Jette Iversen den 08-12-2016

SFO på Christiansfeld skole har mandag d. 5. december 2016 været omtalt i dagbladet Metroexpress vedr. ”Vold mod pædagoger bliver mere udbredt”.
    Vores SFO var omtalt i deres artikel, men det fremgik ikke tydeligt, at Arbejdstilsynet i oktober i år havde godkendt vore indsatser, og igen givet os vores grønne smiley.

Vi kontaktede derfor Metroexpress, og de har torsdag d. 8. december 2016 bragt vedhæftede artikel.

Her fremgår det tydeligere, at vore påbud fra Arbejdstilsynet er ophævet, og hvad det er, vi har arbejdet med.

Jette Iversen den 06-12-2016

Christiansfeld skole og SFO har igen ELITE SMILEY for godt arbejdsmiljø
    Christiansfeld skoles SFO har siden januar 2016 haft et påbud om vold og trusler om vold mod personalet.

Vi har i hele 2016 arbejdet med denne udfordring (læs vedhæftede artikel fra "Børn & Unge"), og i efteråret 2016 har Arbejdstilsynet godkendt vore indsatser.

Samtidig har Kolding Kommune igen tildelt skolen en elite smiley for godt arbejdsmiljø.

Terminsprøver

9. klasse koncentrerer sig i disse dage om terminsprøverne. Her er de i gang med prøven i dansk skriftlig fremstilling, hvor der for første gang er mulighed for at bruge internettet under prøven.

Nyhed billede
205733