• Christiansfeld Skole

Christiansfeld Skole - Læringslyst for dig og flokken

Film om skolen

Per Holm den 11-05-2017
    Christiansfeld skole har med stor interesse modtaget rapporterne fra Den Nationale Trivselsmåling. Vi har forelagt resultaterne i skolebestyrelsen, og helt overordnet er vi meget tilfredse med resultaterne. Alt tyder på, at næsten alle elever har stor social - og faglig trivsel, at de oplever ro og orden på skolen og er glade for skolen. Skolen kan blive bedre til støtte og inspiration, samt elevernes oplevelse af, at have indflydelse på undervisningen.

Her er nogle eksempler fra rapporterne:
    0.- 3. årgang:
    67 % af eleverne er meget glade for deres skole.
    77 % af eleverne er meget glade for deres klasse.
    60 % af eleverne oplever, at de kan koncentrere sig i timerne.
    82 % af eleverne er glade for deres lærere.
    57 % af eleverne mener ikke, det er svært at høre, hvad der bliver sagt i timerne.

4.-9. årgang:
    Social trivsel er vurderet til 4,2 ud af 5,0.
    Faglig trivsel er vurderet til 3,7 ud af 5,0.
    Støtte og inspiration er vurderet til 3,3 ud af 5,0.
    Ro og orden er vurderet til 3,9 ud af 5,0.

Samlet set er det rigtig gode vurderinger, som viser, at vore elever klarer sig godt og kommer godt ud af det med hinanden.
    Vi kan kun anbefale, at man bruger lidt tid til at dykke ned i de mere konkrete oplysninger. Det er spændende og lærerig læsning.
    Alle klasser skal arbejde med klasseudgaven af Den Nationale Trivselsmåling og på første forældremøde fremkomme med mål og planer.
    Rapporterne findes på skolens hjemmeside.
    Direkte link klik her.

Margit Hartmann den 18-04-2017
    Ferieplan for skoleåret 2017 2018
    Jette Iversen den 20-01-2016
    FERIEPLAN FOR SKOLEÅRET 2016 2017

Premiere på historiske rundture lavet af elever.

Vi har i dag haft præmiere på brugen af den mapop som 8. årgang har udarbejdet i foråret 2017. Christiansfeld skole har samarbejdet med Christiansfeld Centeret, Brødremenigheden og Lokalhistorisk arkiv. Eleverne har udarbejdet flere historiske rundture i Christiansfeld. Opgaven er lavet af unge til unge og findes i en dansk, tysk og engelsk udgave. I dag afprøvede 6. årgang den nye app og de fik meget ud af øvelsen og lærte noget nyt.

Nyhed billede